Thursday, July 21, 2011

ARKIB TIME...!!

haluu BLOGGERS...!
hurmmm....dari hari khamis lepas yakni pade 14/7/2011
lappy kesyangan aku menghadapi masalah yg membuatkan aku resah n xdpt bt assignment...
ain, aku n daus
but still ari selase bersamaan 19/7/2011
bukti kami ke ARKIB
AKU, AIN, HARRIS and FIRDAUS telah mengadakan lawatan tak rasmi ke ARKIB NEGARA MALAYSIA......
hehehehahhahaahuuuhu....
kat arkib tu aku sempat ar tengok muke kwn2 aku...hahahahah...
muke dyorg buhsan gler...
aku ase aku jer yg excited dpt lepak kat arkib tu punyer library...hehehehe...
tp kitorg had FUN...!!

hehehehehhe.....
lepas tu AIN kate yg dye lapar...hahaha....
okla..kitorg p0wn siapkan keje mane2 yg pat0t n gerak ar balik..
harris yg ske makan..
punyerla pusing2 cari tmpat mkn finally ABG DAUS bwk kitorg gi METROPOINT
and HARRIS gunekan kuase executive dye dan decided t0k mknan PIZZA...hahahah...
time nk makan PIZZA
katenyer "skali-skale nk gak mkan slain nasi..."heheheh..
so ktorg p0wn dgn hati terbuka n per0t yg lapar...ikotkan jerla...hehehe...

hurmm...yg xtahan tu...dok sne mkan jer mau ade 2 jam + borak2 lagi..hehehehe...
lmbt AIN balik umah ari tuh..heheheh...
arap2 dye xkne marah ngan ayah dye..
SORRY AIN...

n mase dlm kete aku n ain da bt something yg someday ktorg akan REGRET..
kitorg gi bgth HARRIS something yg kitorg sndiri xpasti...
sye PELAWAT
napela mulut aku ni CIBAI sgt...!
skrg ni kalau bende tu xbet0l n HARRIS amek tindakan camner...!?
so kepade HARRIS...ko lupekan je tau ape yg kitorg bgth ko time tuh...
kitorg da ckap yg mende tuh skadar spekulasi yg xder asas...
PLEZZZ JUST 4GET ABOUT IT...

by the way..
aku nk cite pasal TRIP ke ARKIB je.. 
yg laen2 tuh...xyah la ye..
okla..
daaaa....

**with love**     
~ms1611~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...