Wednesday, July 27, 2011

cintaku di sektor A

SALAM BLOGGERS...!
pe kabar sumer yg bace entry ni...huhuhu...

malam ni ader talk kat DSP pasal cinta di kampus.. 
tajuknyer tu sebnanyer yg xbley bla...hahahaha...

"CINTAKU DI SEKTOR A"

hahahhhhaaaaa.....sempoi gler tajok dye...huhuhu...
so memandangkan dpt cop kolej aku, nasha n umi p0wn menapakla gi bertandang ke DSP (dewan seri peria)
lepas makan kat UPTOWN...hahahah...

ingatkan bdk2 sektor C jer yg ader rupe2 nyer ade skali seket bdk2 sektor A yg dtg...hahahah..
sume bdk2 sektor C yg dtg pakai selekeh nk mamp0s...hahahah...
ader yg menyesal pakai selekeh coz dye xtau ader "ABG2" sektor A dtg gak mlm ni..hahahah...
mengarut bt0l...hahahah...

ader 4 panel yg bercakap termas0k abg HAZRIQ..
mereka adalah (cehh mcm mengumumkn pemeng cabutan bertuah jer..hahaha..)
En. Halim, Cik MAWAR, abg hazriq n ader akak tu..ape ntah name dye..farina kowt..

mcm2 ar yg dyorg celoteh kat depan tuh...kebanyakknyer aku dgr tp ader la jgk yg xdpt dgr coz ati kat tmpat laen...(heheheh...kemaner la tuh..)

panel2 sume kate (kecuali cik farina tuh) yg kapel time kat kampus nih xbrape elok..
huhuhu...ble aku pk balik ade btolnyer tp still aku ase b'kapel ni ok jer kalo pndai jage diri...
sume masalah yg dikaitkn dgn kapel ni slalunyer landasanyer pd bdk2 yg kapel tu..
kalo pndai jg diri n CINTA tu..elok la hbgn tuh..
kalo x..tu yg ader citer bdk try bunuh diri, buang bayi..xder iman n xder batas dlm menyayangi seseorg...
sume tuh salah..

aku taula yg aku ni adelah org terakhir yg pat0t bg nasehat pasal kapel ni coz aku sndiri xpenah kapel ngan sape2...
tp tu bkn bermakner aku xpenah merasekan cinta tu camner...
skrg p0wn aku sedg merasekannyer..just yg ni aku xley nk nyatakan...(-_-)...
redha jer...huhuhahaha...
okla..

pade yg sdg bercinte or brkapel time bace entry nih..
aku nk ingatkan...
B'PADE2 LA BLE MENYAYANGI SESEORG...XSEMESTINYE ORG ITU JODOH KTE YG ALLAH DAH TETAPKAN..MANISNYER CINTE ITU ADALAH TIME LEPAS KITE MEMPUNYAI IKATAN YG SAH DGN DYE..MASE TU SEGALE YG KITE LAKUKAN ADALAH PAHALA...PERKAHWINAN ITU ADALAH LOMBONG PAHALA...GUNAKAN SEBAIK-BAIKNYE YER...

oklah..salam.....daaaaaaaaaaaaaa.....
~ms1611~    


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...